گوانگژو کافن شرکت بیوتکنولوژی، آموزشی ویبولیتین

خانه
محصولات
دربارهی ما
کارخانه تور
کنترل کیفیت
تماس با ما
درخواست نقل قول
خانه محصولاتمواد اولیه دارویی

فروش کالای با کیفیت بالا 99٪ کالای اضافی کالای اسید آزازیک خام CAS: 123-99-9

فروش کالای با کیفیت بالا 99٪ کالای اضافی کالای اسید آزازیک خام CAS: 123-99-9

Sell High Quality 99% Electronic Grade Excipient Azelaic Acid Raw Powder CAS:123-99-9

جزئیات محصول:

محل منبع: چين
نام تجاری: Kafen
گواهی: GMP
شماره مدل: 123-99-9

پرداخت:

مقدار حداقل تعداد سفارش: 30%
قیمت: Negotiable
جزئیات بسته بندی: همانطور که درخواست می کنید
زمان تحویل: ظرف 24 ساعت پس از دریافت پرداخت شما
شرایط پرداخت: Western Union، MoneyGram، Bitcoin و انتقال بانک
قابلیت ارائه: 5000 کیلوگرم/ماه
اکنون تماس بگیرید
توضیحات محصول جزئیات
CAS: 123-99-9 EINECS: 204-669-1
MF: C9H16O4 مگاوات: 188.22
mp: 98 درجه سانتی گراد خلوص: پودر سفید

اسید آززیک CAS: 123-99-9
CAS: 123-99-9
Mf: C9h16o4
MW: 188.22
Einecs: 204-669-1
ظاهر: سفید به رنگ. کریستال یخ یا پودر کریستال.
داده های تحلیلی
انتقال (440 نانومتر): 95 دقیقه
انتقال (550 نانومتر): 99 دقیقه
نقطه ذوب (c): 101 تا 107
مقدار اسید (mgkoh / g): 585-595

شرح:

اسید آزلائیک یک ترکیب ارگانیک با فرمول (CH2) 7 (CO2H) 2 است. این اسید dicarboxylic اسید وجود دارد به عنوان یک پودر سفید. این در گندم، چاودار و جو یافت می شود. این محصول پیشرو در تولید محصولات متنوع صنعتی از قبیل پلیمرها، پلاستیک ها، و همچنین جزء تعدادی از تهویه مطبوع مو و پوست است.

اسید آزلائیک برای درمان آکنه خفیف تا متوسط، هر دو آکنه کمدونال و آکنه التهابی استفاده می شود. آن متعلق به یک کلاس از داروهایی به نام اسید dicarboxylic است. این کار با کشتن باکتری های آکنه که منافذ پوست را آلوده می کند، کار می کند. همچنین تولید کراتین را کاهش می دهد که یک ماده طبیعی است که باعث رشد رشد باکتری های آکنه می شود. اسید آزلائیک به علت توانایی آن برای کاهش التهاب به عنوان یک درمان ژل موضعی برای روده ای به کار می رود. این رگها و تورم ناشی از Rosacea را پاک می کند. به نظر میرسد مکانیسم عمل از طریق مهار فعالیت پروتئاز بیش فعال است که کاتلییدیدین را به پپتید پوستی ضد میکروبی LL-37 تبدیل میکند. اسید آزلائیک برای درمان رنگ پوست پوستی از جمله ملاسما و هیپرپیگمانتاسيون بعد از التهاب، به ویژه در افرادی با انواع پوست تیره تر استفاده می شود. به عنوان جایگزین برای هیدروکینون (HQ) توصیه شده است. اسید آزالئیک به عنوان مهار کننده تیروزیناز، سنتز ملانین را کاهش می دهد.

اسید آزازیک به طور طبیعی ضد باکتری است که باعث می شود درمان عالی برای آکنه باشد. هنگامی که به صورت محلی استفاده می شود، رشد باکتری ها در یک فولیکول کاهش می یابد، به کاهش التهاب کمک می کند و سلول های مرده پوست را از بین می برد تا از بروز آکنه های آینده جلوگیری شود.

اسید آزلایک را می توان در مورد هر گونه نوع پوست، از جمله پوست حساس استفاده کرد، زیرا توانایی کاهش التهاب را دارد. هر کسی که با روتاسه، به ویژه آنهایی که دارای آکنه روتسیا هستند، آن را پیدا خواهد کرد که درمان عالی برای آرامش و آرامش پوست ملتهب است.

کرم موضعی اسید آزلائیک برای درمان آکنه ملایم و ملایم مورد استفاده قرار می گیرد. فوم و ژل موضعی برای درمان روان گردان خفیف تا متوسط ​​استفاده می شود. برای آکنه، آن را با کشتن باکتری ها که باعث آکنه و با در نظر گرفتن منافذ پوست پاک.

کاربرد:
1، برای نفوذ پذیری خوب پوست، کرم آرایشی و بهداشتی اضافه کردن اسید آزیلئیک می تواند جذب را از طریق عملکردهای پوست را افزایش می دهد و روشن اثر مومیایی رژ لب.
2، اسید آزالئیک می تواند سنتز پروتئین های میکروبی را مهار کند، بنابراین برای پروپی آی باکتریوم acnes و استافیلوکوک اپیدرمیدیس دارای فعالیت ضد باکتری است، می تواند به عنوان دارو ضد آکنه استفاده شود.
3، اسید آزالئیک اسید و روی و همچنین سازگاری ویتامین B6 می تواند برای محصولات مراقبت از مو برای مردان، بیماری های ریزش مو و غیره استفاده شود.

عملکرد:

معمولا توصیه می شود که اسید آزئلا را دو بار در روز، صبح و عصر استفاده کنید. قبل از اعمال درمان، منطقه را با آب و صابون بشویید و آنرا با حوله خشک کنید. سپس کرم / ژل را اعمال کنید و به آرامی مالش دهید. اگر پوست شما به خصوص حساس باشد، می توانید آماده سازی آن را فقط یک بار در روز برای چند روز قبل از افزایش آن به دو بار در روز استفاده کنید.


همان طور که کرم / ژل را اعمال می کنید، سعی کنید آن را در ناحیه حساس پوست خود در داخل و یا اطراف بینی، چشمان شما و دهان خود قرار ندهید. آن را به هیچکدام از مناطق پوستی تحریک و یا درد نپردازید.

COA:

موارد تحلیلی مشخصات نتایج تجزیه و تحلیل
ظاهر سفید تا پودر سفید پودر سفید
مواد مربوط یک ناخالصی 0.5٪ 0.12٪
مجموع ناخالصی ها٪ 1.0 0.23٪
از دست دادن خشک شدن ≤0.5٪ 0.09٪
تست > 98٪ 99.1٪
نتیجه تایید استاندارد Enterprise

اطلاعات تماس
Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

تماس با شخص: Eunice

ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)