گوانگژو کافن شرکت بیوتکنولوژی، آموزشی ویبولیتین

خانه
محصولات
دربارهی ما
کارخانه تور
کنترل کیفیت
تماس با ما
درخواست نقل قول
خانه محصولاتمکمل های آمینو اسید

عصاره گیاه پودر آرایشی گیاهی عصاره استروئید آلفا آرbutین کاس 84380-01-8 برای پوست سفید کردن

عصاره گیاه پودر آرایشی گیاهی عصاره استروئید آلفا آرbutین کاس 84380-01-8 برای پوست سفید کردن

    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
    • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening
  • Cosmetic Grade Powder Plant Extract steroid Alpha Arbutin Cas 84380-01-8 For Skin Whitening

    جزئیات محصول:

    محل منبع: چين
    نام تجاری: Kafen
    گواهی: GMP,ISO,UKAS
    شماره مدل: 84380-01-8

    پرداخت:

    مقدار حداقل تعداد سفارش: به عنوان مورد نیاز شما
    قیمت: Negotiable
    جزئیات بسته بندی: با توجه به نیازهای شما
    زمان تحویل: ظرف 24 ساعت پس از دریافت پرداخت شما.
    شرایط پرداخت: Western Union، Money Gram، انتقال بانک، Bitcoin
    قابلیت ارائه: 1000kg/ماه
    اکنون تماس بگیرید
    توضیحات محصول جزئیات
    نام محصول: آربوتین CAS: 84380-01-8
    روش: 99% ظاهر: سوزن سفید یا کریستال یا پودر
    MF: C12H16O7 مگاوات: 272.25

    جزئیات


    نام: آلفا آربتین
    مترادف: آلفا آرbutین؛ 4-هیدروکینون-آلفا-دی-گلوکوپیرانوزید؛ -آربوتین؛ هیدروکینون O-α-D-گلوکوپیرانوزید؛ 4-هیدروکسی فنیل aD-گلوکوپیرانوزید
    CAS: 84380-01-8
    MF: C12H16O7
    MW: 272.25
    آزمون: 99.50٪
    ظاهر: سوزن سفید یا کریستال یا پودر
    آزمون HPLC ≥99٪
    مقدار PH (در محلول 1٪): 5.0-7.0
    نقطه ذوب: 199-201 درجه سلسیوس
    بسته بندی: کیسه 1 کیلوگرم / فویل
    استاندارد: استاندارد سازمانی

    شرح


    آلفا آربوتین ماده فعال کننده ای است که از گیاه طبیعی تولید می شود که می تواند پوست را سفید و سفید کند. آلفا آربوتین می تواند بدون آسیب رساندن به غلظت ضایعات سلولی به سرعت پوست نفوذ کند و از فعالیت تیروزیناز پوست و تشکیل ملانین جلوگیری کند. با ترکیبی از آرتروتین با تیروزیناز، تجزیه و تخلیه ملانین شتاب می گیرد، چلپ چلوپ و چروک می تواند سوار شود و عوارض جانبی ایجاد نشود. آلفا آربتین یکی از مواد ایمن ترین و کارآمد ترین مواد سفید کننده است که در حال حاضر محبوب هستند. آلفا آربوتین همچنین رقابتی ترین فعالیت سفید کننده در قرن 21 است.

    Applicatrion


    1. صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی: (محصولات بسیار خوب برای روشن شدن پوست) از آلفا آربتین
    آلفا آربوتین پوست را در مقابل آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد محافظت می کند آلفا آربوتین یک ماده سفید کننده پوست است که در کشورهای ژاپن و آسیا برای پوست رنگ آمیزی پوست بسیار محبوب است و آلفا آربوتین مانع تشکیل رنگدانه ملانین با مهار فعالیت تیروزیناز می شود. آلفا آربوتن عامل پوستی بسیار امن برای استفاده خارجی است که سمیت، تحریک، بوی نامطبوع یا عوارض جانبی مانند هیدروکینون ندارد. کپسوله کردن آلفا آربوتین یک سیستم تحویل برای ایجاد تأثیر در زمان است. آلفا آربوتین یک راه برای ترکیب آلفا آربوتین هیدروفیل در محیط لیپوپلی است. ارسطو به سه ویژگی اصلی می پردازد: اثرات سفید کننده، اثر ضد پیری و UVB / UVC فیلتر.

    2. صنعت پزشکی آلفا آربتین
    در قرن هجدهم، آلفا آربوتین برای اولین بار در زمینه های پزشکی به عنوان عامل ضد التهابی و ضد باکتری استفاده شد. آلفا آربوتین به خصوص برای سيستيت، اورتريت و پيليت مورد استفاده قرار گرفته است. این داروها تا امروز استفاده می شود که در آن طب طبیعی فقط از مواد طبیعی برای درمان هر گونه بیماری استفاده می کند. همچنین آلفا آربوتین ممکن است برای سرکوب شدن ویروسی شدن پاتوژن های باکتری و جلوگیری از آلودگی باکتری ها استفاده شود. آلفا آربوتین نیز برای درمان التهاب آلرژیک پوست استفاده می شود. اخیرا، آلفا آربوتین برای جلوگیری از رنگ آمیزی و زیبایی پوست استفاده شده است. در عین حال، آلفا آربوتین را می توان برای سفید کردن پوست، برای جلوگیری از لکه های کبدی و کرم ها، برای درمان علائم آفتاب سوختگی و تنظیم ملانوژنز استفاده کرد.

    توابع


    آربوتین از برگ های طبیعی طبیعی استخراج می شود و از صنایع آرایشی استفاده زیادی می کند.
    آربتین مشتق شده از هیدروکینون است. این یک اثر ضد باکتریایی دارد و با فرآیندهای سلولی مواجه می شود.
    آن همیشه برای لوازم آرایشی با کیفیت بالا استفاده می شود. اثر اصلی این است که پوست سفید پوست، آربتین گلوکوزیله شده است هیدروکینون، و ممکن است خطرات سرطان مشابه حمل، هر چند که ادعا می کند که آربوتین خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد. آن را در لوازم آرایشی منحصر به فرد استفاده می شود، می توان آن را به کرم پوست، کرم دز کرم، مروارید ارشد پماد اثر آن هر دو در مراقبت از پوست و ضد التهاب و ضد سوزش.

    COA:

    ITEM مشخصات نتیجه آزمایش

    شرح:

    ظاهر

    پودر سفید
    تایید

    بوی

    مشخصه

    تایید

    اندازه ذرات

    100٪ عبور از 80 مش مش سوراخ

    تایید

    تستها:

    از دست دادن خشک شدن (5 ساعت در 105 درجه سانتی گراد)

    ≤5.0٪

    3.56٪

    خاکستر (3 ساعت در 600 درجه سانتیگراد)

    ≤5.0٪

    2.05٪

    کل فلزات سنگین

    ≤10ppm

    تایید

    Plumbum

    ≤2ppm

    تایید

    آرسنیک (به عنوان AS2O3)

    ≤2ppm

    تایید

    حلال های باقی مانده

    یورو داروخانه 2000

    تایید

    آلفا آربتین
    98٪ تایید

    میکروبی:

    تعداد کل باکتری ها

    Max.1000cfu / g

    تایید

    مخمر و قالب

    حداکثر 100 کیلوگرم / گرم

    تایید

    حضور اشرشیا کولی

    منفی

    تایید

    سالمونلا

    منفی

    تایید

    اطلاعات تماس
    Guangzhou Kafen Biotech Co.,Ltd

    تماس با شخص: Albert Gordon

    ارسال درخواست خود را به طور مستقیم به ما (0 / 3000)